Gevulde paprika uit de oven met tonijn is een heerlijk recept. Het standaard gevulde paprika recept met gehakt hebben we als inspiratiebron gebruikt en hier een vis variant op bedacht. En dat heeft goed uitgepakt ;). De vulling wordt heerlijk smeuïg door de kaas en de kappertjes bieden een mooi fris evenwicht met de tonijn. Zongedroogde tomaatjes geven het geheel een mediterraan tintje. Gewoonweg heerlijk! En natuurlijk ook erg voedzaam door de vitaminerijke producten.

Gevulde paprika uit de oven met tonijn

10 min
30 min
40 min
Toevoegen aan 'Mijn Recepten'
Dit recept is voor: 2 porties

Dit heb je nodig

  • 2 rode paprika's
  • 50 gr Zwarte olijven
  • 25 gr Zongedroogde tomaten
  • 1 el Kappertjes
  • 1 blikje Tonijn - op water
  • 100 gr jonge kaas - geraspt
  • 1 el Peterselie - vers
  • Zout - naar smaak
  • Peper - naar smaak

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Hak de olijven en de zongedroogde tomaatjes in stukjes en laat het blikje tonijn uitlekken
  • Voeg alle ingrediënten behalve de paprika, bij elkaar in een kom en mix het goed door elkaar
  • Snij de paprika in tweeen en verwijder de zaadlijsten
  • Vul de paprika met het mengsel en plaats ze in een ovenschaal
  • Verwarm ze voor 30 minuten
Print dit recept
Recept: Hoofdgerecht
Keuken: Hollands
Porties: 2
Door: Jennifer