Bietensalade, wij zijn er gek op! Dit keer een salade recept van bieten met spinazie, mozzarella en amandelen, verrassend lekker en erg voedzaam. Je kunt deze salade eten als lunch, diner of in kleinere porties als voorgerecht. Spinazie en bietjes bevatten veel belangrijke voedingsstoffen die je nodig hebt om goed te kunnen functioneren.

Bietensalade met spinazie, mozzarella en amandelen

15 min
15 min
Toevoegen aan 'Mijn Recepten'
Dit recept is voor: 2 porties

Dit heb je nodig

  • 2 handen Spinazie
  • 4 rode bieten - voorgekookt
  • 75 gr Mozzarella
  • 125 gr gerookte spekreepjes
  • 2 el Amandelschaafsel

Zo maak je het

  • Bak de spekjes uit
  • Was de spinazie en verdeel over twee borden
  • Snij de bieten in plakken en verdeel over de spinazie
  • Snij de mozzarella in plakken en leg op de bieten
  • Strooi de spekjes en amandelschaafsel over de salade
  • Wij vinden kruiden niet nodig, maar je kunt er naar smaak wat peper over strooien
Print dit recept
Recept: lunch, Salade
Keuken: Nederlands
Porties: 2
Door: Jennifer