Juicing, het is dé manier om snel een super gezonde maaltijd te bereiden. Je kunt een groentensapje drinken als ontbijt, als aanvulling op je lunch of gewoon tussendoor. Met dit rode sapje geef je je lichaam een super voedzame boost. En het vult als een bom, dus zet de sapcentrifuge maar vast aan!

Groentesap de Rode krachtpatser

10 min
10 min
Toevoegen aan 'Mijn Recepten'
Dit recept is voor: 2 porties

Dit heb je nodig

  • 2 rode bieten - rauw
  • 4 Wortels
  • 2 stronken Selderij
  • 1/2 Citroen
  • 15 gr gember - vers

Zo maak je het

  • Verwijder pesticiden door je groenten goed te wassen, of kies voor biologische producten
  • Snijd eventueel het groen van de bieten
  • Verwijder de kapjes van de wortelen
  • Schil de citroen (de schil maakt je sap een beetje bitter)
  • Stop alle ingrediënten een voor een in de sapcentrifuge
  • Verdeel de sap over twee longdrinkglazen
  • Spoel de onderdelen van je sapcentrifuge gelijk af zodat de pulp niet aankoekt

Tip

Gebruik meer gember als je de sap pittiger wilt maken
Print dit recept
Recept: Sappen
Keuken: Hollands
Porties: 2
Door: Jennifer