Dit recept voor gevulde champignons hebben we lekker simpel gehouden. We vullen de champignons met kaas en pesto en laten ze zacht worden in de oven.

De kaas en pesto smelten en de champignons krijgen extra veel smaak, wat zorgt voor een heerlijk en voedzaam hapje! Lekker als voorgerecht, bijgerecht of op de barbecue. Doe de champignons dan in een stukje aluminiumfolie, vouw helemaal dicht en leg de gevulde champignons voor ongeveer een half uurtje op de bbq.

Gevulde champignons

5 min
30 min
35 min
Toevoegen aan 'Mijn Recepten'
Dit recept is voor: 4 porties

Dit heb je nodig

  • 250 gr Champignons - 250 gram grote champignons
  • 150 gr Geraspte jonge kaas - 150 gram
  • 5 el Groene pesto - 5 eetlepels
  • Peper - vers gemalen

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Borstel de champignons schoon
  • Breek de stelen af zodat er een holte ontstaat
  • Meng in een kom de kaas met de pesto
  • Vul de champignons met het mengsel
  • Plaats in de oven voor 30 minuten
  • Strooi wat grof gemalen peper over de gevulde champignons
Print dit recept
Recept: Bijgerecht
Keuken: Hollands
Porties: 4
Door: Sven