Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Koolhydraatarme fajita's
Heerlijke Mexicaanse fajita's met een omelet als wrap | koolhydraatarm hoofdgerecht
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
10
min
min
Totaal:
20
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
400
gr
kipdijfilet
2
tl
fajita kruidenmix
2
el
olijfolie
4
ei
2
klontjes
boter
1
rode paprika
1
gele paprika
1
ui
1
avocado
7
gr
koriander
60
gr
geraspte mozzarella
125
gr
zure room
1
lente-ui
peper en zeezout
naar smaak
Zo maak je het
snijd de kipdijfilet in reepjes en marineer in de fajita kruidenmix, een beetje zeezout en 2 el olijfolie
kluts 2 eieren met een beetje peper en zeezout en bak hier een omelet van met een klontje boter
herhaal met de andere 2 eieren
snijd de rode en gele paprika in reepjes en de ui in halve ringen
bak de kip zo'n 3 minuten aan en voeg vervolgens de paprika en ui toe, bak nog zo'n 5 minuten totdat de kip gaar is
snijd intussen de koriander grof en de lente-ui in ringen
roer de lente-ui en de helft van de koriander door de zure room
snijd de avocado doormidden tot aan de pit, draai de helften van elkaar, lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd dit in plakjes
schep het kipmengsel in de omeletwraps en voeg avocado, geraspte mozzarella, de zure room en verse koriander toe