Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geroosterde radijsjes uit de oven
Geroosterde radijsjes zijn heerlijk als verantwoorde snack of voor door een salade
Voorbereiding:
5
min
min
Bereiding:
20
min
min
Totaal:
25
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
1
bos
radijs
met loof
3
el
olijfolie
grove peper
naar smaak
zeezout
naar smaak
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 220 graden
Snijd het loof van de radijsjes en snijd ze, afhankelijk van de grootte, doormidden of door vieren
Leg de radijses op een bakplaat of ovenschaal en besprenkel ze met olijfolie, hussel door elkaar
Strooi peper en zeezout over de radijsjes en rooster ze 20 minuten in de oven, halverwege even omscheppen
Snijd intussen het loof grof en was goed, bewaar in de koelkast voor een salade
Laat de radijsjes afkoelen en eet ze als snack of door een salade