Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vegetarische curry met Apetina Paneer | Review!
Heerlijke vegetarische curry met Alpetina Paneer
Voorbereiding:
5
min
min
Bereiding:
10
min
min
Totaal:
15
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
1
rode ui
300
gr
broccoli
225
gr
Apetina® paneer
1
tl
kokosolie
400
gr
bloemkool
1
el
currypasta
270
ml
kokosmelk
1
mango
5
blaadjes
munt
vers
Zo maak je het
Snipper de rode ui en snijd roosjes van de broccoli
Snijd blokjes van de Apetina® paneer van ongeveer 2x2 cm
Verwarm in een pan een theelepel kokosolie en bak hierin de Paneer samen met de ui en de broccoli voor ongeveer 5 minuten
Maal ondertussen in de keukenmachine de bloemkool fijn tot rijstkorrelformaat
Voeg een eetlepel currypasta toe aan de broccoli met paneer en ui en schep door elkaar
Voeg vervolgens de kokosmelk toe en breng aan de kook
Laat op laag vuur 5 minuten pruttelen en roer regelmatig door
Bak ondertussen in een droge pan de bloemkoolrijst totdat deze lichtbruin kleurt. (ongeveer 2-3 minuten op hoog vuur)
Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en in blokjes, voeg toe aan de curry en schep door elkaar
Verdeel de bloemkoolrijst over twee borden en schep vervolgens de curry erbovenop
Hak de verse munt grof en verdeel over het gerecht
Extra
Tip: Serveer met wat gehakte cashewnoten