Snijd de bloemkool in kleine roosjes en vermaal deze in de keukenmachine tot rijstformaat.
Snijd de rode peper doormidden, verwijder de pitjes snijd het vruchtvlees fijn. Snijd ook de peterselie fijn.
Kluts de eieren met de rode peper, de peterselie en peper en zout naar smaak en bak er met een klontje roomboter een omelet van op laag vuur.
Snipper intussen de ui en snijd de prei in de lengte in vieren en vervolgens in kleine blokjes.
Snijd de rode paprika doormidden, verwijder het steeltje en de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Fruit de ui in een klontje roomboter in een hapjespan, voeg de prei, de paprika en de ras el hanout toe en bak dit 3 minuten.
Snijd intussen de komkommer in blokjes en voeg deze samen met de bloemkoolcouscous en de garnaaltjes toe aan de prei en paprika en verwarm het gerecht nog 2 minuten.
Snijd de omelet in reepjes en leg ze bovenop de bloemkoolcouscous.