Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zalmsalade zelf maken voor op brood of toast
Heerlijke zalmsalade voor op brood of op een toastje
Voorbereiding:
10
min
min
Totaal:
10
min
min
Porties:
10
Dit heb je nodig
400
gr
zalm
uit blik
2
ei
5
gram
dille
vers
1
el
tomatenpuree
2
el
mayonaise
2
tl
mosterd
1
rode ui
2
tl
kappertjes
zout
naar smaak
1/2
citroen
Zo maak je het
Kook twee eieren hard
Laat de zalm uitlekken in een zeef en vis de ruggengraat eruit
Doe de zalm in een keukenmachine samen met de hardgekookte eieren, mayonaise, tomatenpuree, mosterd en sap van 1/2 citroen
Mix tot een gladde massa en doe in een schaal
Snipper de ui en snijd de verse dille fijn
Roer de ui en de dille samen met de kappertjes door de zalmsalade heen
Breng op smaak met een klein beetje zout