Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Volkoren borrelbrood maken
Lekker borrelbrood gemaakt van volkorenbrood
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
25
min
min
Totaal:
35
min
min
Porties:
10
Dit heb je nodig
1
Volkorenbrood
300
gr
Kaas
jong belegen, voorgesneden plakken werken het makkelijkste
1
teen
Knoflook
100
gr
Roomboter
5
gr
Rozemarijn
vers
10
gr
Peterselie
vers
10
gr
Bieslook
vers
Peper en zout
naar smaak
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden
Laat de roomboter zacht worden
Hak de knoflook, rozemarijn, peterselie en bieslook zo fijn mogelijk
Voeg de kruiden toe aan de boter, meng door elkaar en breng op smaak met wat zout en peper
Snijd het brood kruislings in zodat je blokken krijgt van ongeveer 1,5 cm
Snijd de plakken kaas in dunnere repen en steek ze in het brood
Smeer de kruidenboter over et brood en plaatst in de oven
Bak ongeveer 25 minuten of totdat de kaas overal gesmolten is