Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Havermout taartjes met kwark en vers fruit
Leuke bakjes van havermout.
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
20
min
min
Totaal:
30
min
min
Porties:
4
taartjes
Dit heb je nodig
90
g
havermout
25
g
roomboter
15
g
honing
1
tl
koekkruiden
4
el
kwark of yoghurt
4
el
vers fruit naar keuze
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden
Doe de havermout in een kom en voeg de koekkruiden toe
Smelt de boter en voeg toe, voeg ook de honing toe
Schep alles goed door elkaar (het beslag blijft een beetje los)
Verdeel het mengsel over vier (flexibele) muffinvormpjes
Druk de havermout tegen de zijkanten en onderkanten aan zodat zich een bakje vormt
Bak de taartjes in 20-30 minuten gaar, lichtbruin en knapperig in de oven
Laat de taartjes afkoelen, haal ze voorzichtig uit de vorm
Vul de taartjes met een eetlepel kwark, yoghurt of Skyr en vers fruit