Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zelf heksenkaas maken | Heksenkaas recept
Dipsaus voor groente zonder toevoegingen gemaakt van zuivelspread en verse kruiden
Voorbereiding:
5
min
min
Totaal:
5
min
min
Porties:
15
Dit heb je nodig
300
gr
Zuivelspread of roomkaas
150
gr
yoghurt
volle
2
stengels
Bosui
20
gr
Peterselie
2
tenen
Knoflook
Peper en zout
naar smaak
Zo maak je het
Meng in een ruime kom de zuivelspread of roomkaas met de yoghurt tot een gladde saus
Hak de bosui en de peterselie met een keukenmes zo fijn mogelijk en voeg toe
Pers de knoflook uit boven de kom en meng alles
Proef en breng op smaak met peper en evt zout
Serveer met wortel, repen courgette, paprika, radijs etc