Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vegetarische lasagne van broccoli en courgette
Vegetarische lasagne van broccoli en courgette met kaas
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
20
min
min
Totaal:
30
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
350
gr
Broccoli
350
gr
Courgette
2
tenen
Knoflook
10
blaadjes
Basilicum
vers
400
gr
Tomatensaus
naturel, zonder toevoegingen
50
gr
Geraspte kaas
Peper en zout
naar smaak
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden
Maal de broccoli fijn in de keukenmachine en doe het samen met de tomatensaus in een pan
Snipper de knoflook en de basilicum en voeg peper en zout toe
Verwarm voor 10 minuten op laag vuur onder af en toe roeren
Schaaf ondertussen met een kaasschaaf dunne plakken van de courgette
Vorm van de pastasaus en de plakken courgette een lasagne in een ovenschaal
Strooi de geraspte kaas er over en plaats in de oven voor 20 minuten
Extra
Het formaat van de ovenschaal bedraagt: 20x17x4 cm.