Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta van groene erwten met zalm en courgette
Heerlijke pasta van groene erwten gemaakt van groene erwten meel
Voorbereiding:
2
min
min
Bereiding:
10
min
min
Totaal:
12
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
150
gr
Groene erwten pasta
verkrijgbaar bij de AH van het merk Pedon
1
Courgette
200
gr
Zalmsnippers
50
gr
Kruidenkaas
Boursin
30
gr
Pijnboompitten
1
scheutje
Olijfolie
Zo maak je het
Zet water op voor de pasta
Snijd ondertussen de courgette in kleine blokjes
Doe de pasta in het kokende water en breng opnieuw aan de kook
Kook voor 5 minuten onder af en toe roeren
Bak de courgette 2 minuten in de olijfolie
Giet ondertussen de pasta af en voeg bij de courgette
Doe de zalmsnipper erbij en de kruidenkaas
Verwarm 2 minuten op laag vuur
Rooster ondertussen in een droge pan onder continue beweging de pijnboompitjes totdat ze mooi gebruind zijn
Verdeel de pasta met zalm over twee borden en verdeel er de pijnboompitjes over