Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Groene asperge salade met walnoot en feta
Gezonde salade van groene asperges met tomaatjes, walnoten en feta kaas
Voorbereiding:
5
min
min
Bereiding:
5
min
min
Totaal:
10
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
350
gr
Groene asperges
180
gr
Kerstomaatjes
50
gr
Feta kaas
20
gr
Walnoten
2
el
Olijfolie
1
el
Balsamico azijn
Peper en zout
naar smaak
Zo maak je het
Vul de waterkoker en zet aan
Snijd aan de onderkant van de groene asperges ongeveer 4 cm weg
Snijd de rest in stukken van 4 cm en doe in een ruime kom
Giet het kokende water er overheen en laat 2 minuten staan
Halveer ondertussen de tomaatjes
Giet de asperges af en doe de tomaatjes bij de asperges in de kom
Voeg de olijfolie toe en breng op smaak met peper en een klein beetje zout
Verdeel over twee borden en brokkel de feta kaas erover, verdeel de walnoten en maak het af met een scheutje balsamico azijn