Snijd de aubergine en paprika in blokjes en de lente-ui in ringen
Bak de aubergine een paar minuten aan met de olijfolie, voeg vervolgens de paprika en lente-ui toe, Voeg direct de tikka massala kruidenpasta toe: schuif de groenten naar de ene kant van de pan, bak de pasta even aan aan de andere kant van de pan en schep vervolgens door de groenten
Voeg direct de tomatenblokjes toe en laat de groentecurry 10 minuten zachtjes koken
Ris ondertussen de blaadjes tijm van de takjes en voeg deze toe aan de groentecurry
Dep de sliptongen droog met keukenpapier, bestrooi ze met een beetje peper en zeezout
Verwarm een klontje roomboter in een pan en bak de sliptongen in 6 minuten gaar en lichtbruin, keer halverwege voorzichtig om
Bak ondertussen het amandelschaafsel lichtbruin in een kleine pan, zonder boter of olie en garneer hiermee het gerecht
Extra
Je kunt de groentecurry en de sliptong ook in dezelfde pan bakken. Schep de groentecurry zodra hij klaar is in een schaal, dek af met aluminiumfolie om warm te houden. Veeg de pan schoon en bak de sliptongen.