Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Muselirepen met blauwe bessen
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
25
min
min
Totaal:
35
min
min
Porties:
9
Dit heb je nodig
Voor de bodem
180
gr
havervlokken
75
gr
amandelen
75
gr
walnoten
1
tl
kaneel
1
tl
zeezout
2
bananen
2
verse dadels
medjool
1
el
kokosolie
Voor de topping
45
gr
havervlokken
20
gr
amandelen
20
gr
walnoten
30
gr
pompoenpitten
15
gr
amandelschaafsel
150
gr
blauwe bessen
1/4
tl
kaneel
60
ml
amandelmelk
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 175 graden
Begin met de de bodem: vermaal de noten, ontpit de dadels en snijd ze in kleine stukjes, pel de bananen en breek het vruchtvlees in stukken
Smelt de kokosolie
Combineer alle ingrediënten voor de bodem in een keukenmachine en vermaal totdat het een plakkerige massa is
Beleg een vierkant bakblik met bakpapier en leg het beslag erin, verdeel en druk goed aan
Bak de bodem 8-10 minuten
Vermaal de noten voor de topping grof en doe met de rest van de ingrediënten in een kom, roer door elkaar
Verdeel de topping gelijkmatig over de bodem, druk zachtjes aan en bak de mueslirepen in 15 minuten af
Extra
Bewaar de mueslirepen in een afgesloten trommel in de koelkast