Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Havermoutpap met cacao
Een warm bord havermoutpap met cacao, genieten!
Voorbereiding:
5
min
min
Bereiding:
10
min
min
Totaal:
15
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
110
gr
Havermout
600
ml
Melk
volle
1
Banaan
1
el
Cacaopoeder
rauwe
8
Aardbeien
Zo maak je het
Doe de havermout en de melk in een pan, op laag vuur
Pel de banaan, snijd in plakjes en voeg direct toe aan de pap
Kook de havermout gaar onder regelmatig roeren
Verwijder ondertussen de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in plakjes
Als de havermout pap gaar is, roer je de lepel cacaopoeder er goed doorheen
Verdeel de pap over twee schaaltjes of diepe borden en leg de plakjes aardbei er bovenop
Extra
Je kunt de cacao ook weglaten en eventueel een beetje kaneel toevoegen