Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Amuse met rosbief en frisse appel
met een schaaf Parmezaanse kaas, een stukje zongedroogde tomaat en wat grove peper
Bereiding:
10
min
min
Totaal:
10
min
min
Porties:
6
Dit heb je nodig
2
zongedroogde tomaatjes
1/4
Appel
fris-zure
3
plakjes
Rosbief
1
el
Parmezaanse kaas
vlokken
2
tl
Olijfolie
extravergine
Peper
naar smaak
Zeezout
naar smaak
Zo maak je het
Snijd de zongedroogde tomaatjes in drieën
Schil de appel en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes
Snijd de plakjes rosbief doormidden en leg deze op de amuselepels
Leg de blokjes appel, een stukje zongedroogde tomaat en een vlokje Parmezaanse kaas op de amuse
Strooi nog een beetje grove peper en zeezout over de amuse
Extra
Vervang de appel door blokjes mango