Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Simpele kalkoensalade
Bereiding:
10
min
min
Totaal:
10
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
200
gr
Kalkoenfilet
1
Rode paprika
2
Eieren
100
gr
Veldsla
1
el
Olijfolie
1
el
Balsamico azijn
Peper en Zout
naar smaak
1
scheutje
Olijfolie
Zo maak je het
Kook de eieren
Zet een pan op het vuur en bak hierin de kalkoen om en om totdat hij gaar is
Laat de kalkoenfilets op een snijplak afkoelen
Snijd de paprika in reepjes, pel de gekookte eieren en snijd ze in plakjes
Snijd de kalkoen in reepjes
Doe alles bij elkaar in een kom, voeg de olijfolie en balsamico azijn toe
Hussel alles door elkaar en breng op smaak met zout en peper