Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chocolade aardbei cakes
Voorbereiding:
15
min
min
Bereiding:
40
min
min
Totaal:
55
min
min
Porties:
8
Dit heb je nodig
125
gr
Havermout
75
gr
Amandelmeel
25
gr
Gebroken lijnzaad
1
snuf
Zeezout
40
gr
Amandelen
ongezouten
50
gr
Pure chocolade
86%
1
Banaan
2
Eieren
40
gr
Kokosolie
100
ml
Amandelmelk
200
gr
Aardbeien
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden
Doe de havermout, het amandelmeel, gebroken lijnzaad en een snufje zout in een kom
Hak de amandelen en de chocolade grof en doe ze in de kom
Prak de banaan tot moes in een kleine schaal, doe hier de eieren bij en kluts het
Smelt de kokosolie in de magnetron en meng dit door het eimengsel
Giet dit mengsel in de kom en meng alles goed, giet de amandelmelk erbij en roer goed door
Verwijder de kroontjes van de aardbeien, snijd de aardbeien in stukjes en schep deze door het mengsel
doe het mengsel in een bakblik en bak de cake in 35 - 40 minuten af