Blancheer de broccoli en de boontjes 4 minuten in een pan met het kokende water op middelhoog vuur
Snijd ondertussen de oesterzwammen in grove reepjes, schil de gember en snijd fijn, snijd de knoflook fijn, Snijd de Spaanse peper doormidden, verwijder de pitjes, spoel even af en snijd de halve peper fijn
Giet de broccoli en boontjes af als ze klaar zijn en laat even uitlekken in een vergiet
Bak de oesterzwammen in een klontje roomboter 2 minuten
Snijd ondertussen de biefstuk in reepjes
Voeg de gember, knoflook, peper en wat zout toe en bak 1 minuut mee
Voeg de biefstuk toe, bak 1 minuut mee
Voeg de sperziebonen, broccoli en cashewnoten toe en bak nog 1 minuut mee
Let op: bak de biefstuk niet te lang, dan worden de reepjes taai, medium is perfect
Serveer de biefreepjes met een schepje cottage cheese