Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Groente spaghetti met pesto
Bereiding:
15
min
min
Totaal:
15
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
5
el
Groene pesto
2
Courgettes
1
Rode ui
1
teen
Knoflook
1
tl
Kokosvet
10
Zongedroogde tomaatjes
15
Groene olijven
Peper en zout
naar smaak
Parmezaanse kaas
naar smaak
Zo maak je het
Vul de waterkoker met water en zet aan
Was de courgette, snijd het kapje weg en draai er met de spirelli spaghetti van
Snipper de ui en bak met een beetje kokosvet (roomboter kan ook) ongeveer 5 minuten, voeg de laatste minuut de knoflook toe (met een knoflookpers)
Snijd de zongedroogde tomaatjes in reepjes en de olijven in plakjes
Blancheer de groente spaghetti 1 minuut in een pan met het hete water op hoog vuur
Giet de groente spaghetti af en meng met de tomaatjes, olijven, ui en knoflook en groene pesto
Voeg naar smaak een beetje peper en eventueel zout toe
Rasp de Parmezaanse kaas er overheen