Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vegetarische andijviestamppot van zoete aardappel
Bereiding:
20
min
min
Totaal:
20
min
min
Porties:
3
Dit heb je nodig
600
gr
Zoete aardappel
500
gr
Andijvie
1
el
Kerrie
30
gr
Roomboter
2
Appels
Peper en zout
naar smaak
100
gr
cashewnoten
ongezouten
Zo maak je het
Schil de zoete aardappelen, snijd ze in blokjes en kook ze in een pan met water in 8 minuten gaar
Snijd ondertussen de andijvie in reepjes en was goed
Bak 1/3 van de andijvie in een pan met de kerrie en laat slinken
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes
Stamp de zoete aardappel met de roomboter en voeg een beetje peper en zout toe
Roer de geslonken en de rauwe andijvie door de aardappelpuree
Schep nu de appelblokjes en de cashewnoten door de stamppot
Eet smakelijk!