Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pastinaak rösti
Bereiding:
30
min
min
Totaal:
30
min
min
Porties:
4
Dit heb je nodig
500
gr
Pastinaak
100
gr
Kokosmeel
100
gr
jonge kaas
geraspt
1
teen
Knoflook
Peper
naar smaak
Zout
naar smaak
5
gr
basilicum
vers
4
Eieren
1
klontje
Roomboter
Zo maak je het
Was de pastinaken en rasp ze grof boven een schaal
Voeg de geraspte kaas, kokosmeel, peper en zout eraan toe
Pers de knoflook uit boven de schaal, schep alles goed door elkaar
Snijd de basilicum fijn en meng dit ook door het mengsel
Kluts de eieren, meng ze door het mengsel en kneed kort tot een deeg
Maak balletjes van het deeg - niet te groot!
Zet een pan op het vuur, leg er een klontje roomboter in
Plet de balletjes tussen je handen tot koekjes en leg ze in de pan, bak de koekjes aan beide kanten goudbruin in ongeveer 5 - 8 minuten
Voeg zo nodig tijdens het bakken wat roomboter toe