Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spruitjes met pecannoten en rozemarijn
Voorbereiding:
25
min
min
Totaal:
25
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
500
gr
Spruitjes
1
snufje
Zout
1
Ui
1
klontje
Roomboter
100
gr
Champignons
1
teen
Knoflook
3
takjes
rozemarijn
vers
75
gr
Pecannoten
100
gr
Zachte geitenkaas
6
Zongedroogde tomaatjes
Peper
naar smaak
Zo maak je het
Vul de waterkoker en zet hem aan
Snipper de ui, snijd de champignons in plakjes en snijd de knoflook fijn
Bak de ui 3 minuten in een wokpan met een klontje roomboter
Snijd ondertussen de kontjes van de spruitjes en was de spruitjes
Giet het hete water over de spruitjes en kook ze met een snufje zout voor 5 minuten
Voeg de champignons en knoflook toe aan de ui en bak 5 minuten mee
Haal ondertussen de blaadjes rozemarijn van de takjes
Giet de spruitjes af en doe ze in de wokpan, samen met de pecannoten en de rozemarijn, bak 5 minuten mee
Verdeel de spruitjes over 2 borden en leg daar de geitenkaas en de zongedroogde tomaatjes bovenop
Strooi er nog een beetje peper overheen