Chocolate chip havermout koekjes

Voorbereiding: 10 min
Bereiding: 25 min
Totaal: 35 min
Porties: 8

Dit heb je nodig

  • 2 Bananen
  • 80 gr Havermout
  • 40 gr Pure chocolade 85%
  • 1 tl Kaneelpoeder

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Pel de bananen en prak het vruchtvlees met een vork in een kom tot moes
  • Voeg de havermout en de kaneel eraan toe en meng goed
  • Hak de chocolade in brokjes en verdeel deze door het beslag
  • Schep met een een lepel een portie van het beslag en leg dit op een bakplaat met bakpapier met behulp van een tweede lepel
  • Verdeel zo heel het beslag over de bakplaat, met ongeveer 6-8 hoopjes als resultaat
  • Plet de hoopjes nu en maak ze een beetje rond met de achterkant van de lepel
  • Plaats de chocolate chip koekjes nu 25 tot 30 minuten in de oven
  • Een beetje af laten koelen en dan uitdelen!