Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Glutenvrije club sandwich van Schär brood
Voorbereiding:
20
min
min
Totaal:
20
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
6
sneetjes
Dr. Schär Glutenvrij brood
1
Avocado
2
plakken
Jonge kaas
1
Tomaat
2
Eieren
20
gr
Alfalfa
4
plakjes
Ontbijtspek
4
blaadjes
Ijsbergsla
Voor de dressing
50
ml
Yoghurt
volle
5
sprieten
bieslook
Peper en zout
naar smaak
Zo maak je het
Kook de eieren hard, pel ze, laat ze afkoelen en snijd ze in plakjes
Bak de ontbijtspek en laat deze afkoelen op een velletje keukenpapier
Snijd de tomaat in plakken
Snijd de avocado in tweeën, verwijder de pit, schep het vruchtvlees uit de schil en snijd het in plakken
Toast het Dr. Schar glutenvrije brood
Beleg het met alle ingrediënten, vergeet de boterham halverwege niet
Doe de yoghurt in een bakje, snipper de bieslook erdoor en breng op smaak met peper en zout
Verdeel de dressing over de sandwiches