Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Herfstsalade met druiven en walnoten
Bereiding:
15
min
min
Totaal:
15
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
150
gr
Romana sla
1
Appel
100
gr
Witte druiven
6
plakken
Ontbijtspek
70
gr
Feta
40
gr
Walnoten
ongezouten
Voor de dressing
2
el
Yoghurt
volle
1/4
tl
Kaneel
1
snuf
Peper
1
snuf
Zout
Zo maak je het
Snijd het kontje van de sla en was de slablaadjes
Bak de plakken spek krokant in een pannetje, laat ze daarna uitlekken en snijd ze in reepjes
Snijd de feta in blokjes
Was de druiven en snijd ze (als je er zin in hebt) doormidden
Meng de ingrediënten voor de dressing in een schaaltje
Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in partjes
Verdeel de sla over 2 borden of een schaal
Verdeel de spek, feta, druiven en appel er overheen
Breek de noten en strooi ze over de salade
Druppel de dressing over de salade