Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pittige sla wrap
Bereiding:
20
min
min
Totaal:
20
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
300
gr
Rode kidneybonen - 300 gram
250
gr
Kipfilet
Olijfolie
1
Rode paprika
1
Rode ui
4
bladen
Ijsbergsla
100
gr
Mais
1
Banaan
2
Satéprikkers
4
el
Yoghurt
volle
1
tl
Sambal
1
tl
Gemberpoeder
1
snufje
Zout
Zo maak je het
Laat de kidneybonen uitlekken in een vergiet
Snijd de kipfilet in blokjes
Snijd de paprika in blokjes en de rode ui in halve ringen
Bak de kipfilet met een beetje olijfolie en voeg na 2 minuten de paprika en de ui toe, bak nog 3 minuten, totdat de kipfilet gaar is
Was ondertussen de sla en leg op op elk bord 2 blaadjes sla op elkaar
Zet het vuur uit en roer de rode kidneybonen en de mais er doorheen
Snijd de banaan in plakjes en voeg deze ook toe
Meng de ingrediënten voor de dressing
Schep het kipmengsel op de slablaadjes, druppel de dressing er overheen en vouw de sla dicht, zet vast met een satéprikker