200grGarnalenbijvoorbeeld party garnalen of jumbo garnalen, die zijn al gaar
1Courgette
1Aubergine
2tenenKnoflook
1/2tlKaneel
Pepernaar smaak
Zoutnaar smaak
1elOlijfolie
Zo maak je het
Was de aubergine en de courgette en snij de aubergine in kleine blokjes
Wok de aubergine met een beetje olijfolie 10 minuten op matig vuur, hussel regelmatig
Snij ondertussen de courgette in kleine blokjes en snij de knoflook fijn, voeg ze toe als de 10 minuten voorbij zijn
Voeg nu ook de kaneel en wat peper en zout toe en wok voor 5 minuten, regelmatig husselen
Voeg de garnalen toe en verwarm deze nog 2 minuten mee
Extra
Maak een frisse knoflookdressing bij dit garnalen recept. Pers een teentje knoflook fijn met een knoflookpers en meng dit in een schaaltje met 4 eetlepels yoghurt, 2 theelepels dille, een scheutje citroensap en wat peper en zout