Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Papaya salade met avocado, pijnboompitten en oude geitenkaas
Verras jezelf een met een salade met papaya
Voorbereiding:
10
min
min
Totaal:
10
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
60
gr
Rucola
2
Papaya's
2
Avocado's
30
gr
Pijnboompitten
6
plakken
Oude geitenkaas
met de kaasschaaf anders minder
Voor de dressing
3
el
Olijfolie
1/2
tl
Peper
1
snufje
Zout
6
sprieten
bieslook
vers
Zo maak je het
Was de rucola en verdeel over 2 borden
Snij de papaya doormidden, lepel de pitten eruit en lepel vervolgens het vruchtvlees uit de schil, snij in blokjes
Snij de avocado doormidden tot de pit, lepel de pit eruit, lepel het vruchtvlees eruit en snij in blokjes
Snij de bieslook fijn en meng met de ingrediënten voor de dressing in een schaaltje
Verdeel de papaya- en avocadoblokjes over de rucola
Breek de geitenkaas in stukjes (dit gebeurt misschien al als je de plakjes van het blok schaaft met de kaasschaaf) en verdeel over de salade
Strooi de pijnboompitjes er overheen
Druppel de dressing over de salade