Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ei muffins met zalm en Boursin | koolhydraatarm
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
30
min
min
Totaal:
40
min
min
Porties:
6
Dit heb je nodig
10
eieren
80
gr
Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
200
gr
Gerookte zalmfilet
1
tl
Peper
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden
Breek de eieren boven een grote kom en klop ze los
Brokkel de Boursin Knoflook & Fijne kruiden boven de eieren
Snij de zalmfilet in grove stukjes
Voeg de zalm samen met de peper toe aan het ei-mengsel en roer alles goed door elkaar
Schenk met een soeplepel het ei-mengsel in de vormpjes tot circa 1 cm onder de rand
Plaats ze voor 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden
Zodra de muffins klaar zijn, kiep je de silicone vorm om en de muffins rollen eruit (gebruik wel ovenwanten)