Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde courgette met mozzarella en ansjovis
Voorbereiding:
15
min
min
Bereiding:
20
min
min
Totaal:
35
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
2
Courgettes
250
gr
Mozzarella
16
Groene olijven
8
Zongedroogde tomaatjes
4
Ansjovisfilets
uit blik
4
el
Pastasaus
2
tenen
Knoflook
1
tl
Chilipeper
1
el
Italiaanse kruiden
3
el
Geraspte kaas
1
snuf
Peper
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden
Snij de courgettes in de lengte doormidden en lepel het vruchtvlees eruit
Stop het vruchtvlees in een kom en leg de courgettes in een ovenschaal
Snij de mozzarella in blokjes, de ansjovis, olijven en tomaatjes in kleine stukjes en snij de knoflook fijn
Meng nu de gesneden ingrediënten samen met de kruiden en de pastasaus door het vruchtvlees van de courgettes
Vul de halve courgettes met de vulling, het worden bergjes op de courgette
Strooi de geraspte kaas er overheen, maak af met nog een klein beetje Italiaanse kruiden
Leg de courgettes 20 minuten in de oven
Smullen maar :-)