Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde bolcourgette
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
30
min
min
Totaal:
40
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
2
Bolcourgettes
125
gr
gerookte spekreepjes
1
Spaanse peper
1
Tomaat
1
Bosui
2
Eieren
100
gr
jonge kaas
geraspt
1
el
Italiaanse kruiden
1
teen
Knoflook
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden
Was de bol bourgettes, snijd het kapje eraf en hol de bollen uit met een lepel
Snijd het vruchtvlees in blokjes en leg in een schaal
Snijd de tomaat in blokjes, de bosui in ringen en de knoflook klein
Snijd de rode peper doormidden, verwijder de pitten en snijd klein
Stop de tomaat, bosui, knoflook, peper, geraspte kaas, spekjes en de Italiaanse kruiden in de schaal
Breek de eieren op de rand en giet het ei erbij, meng alles goed door elkaar
Vul de bol courgettes met het mengsel en zet in een ovenschaal
Schep de rest van het mengsel rond de bol courgettes in de ovenschaal
Zet voor 30 minuten in de oven