Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ovenschotel van tonijn, courgette en tomaat
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
20
min
min
Totaal:
30
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
1
blik
Tonijn
op waterbasis
1/2
Courgette
2
Tomaten
1
Ui
200
ml
Crème fraîche
125
gr
Mozzarella
peper
naar smaak
zout
naar smaak
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden
Snij de tomaat in blokjes en stop in een schaal
Snipper de ui en voeg bij de tomaat
Laat de tonijn goed uitlekken en voeg ook toe
Voeg tot slot de crème fraîche toe en schep het mengsel goed door elkaar, breng op smaak met peper en zout
Vet een kleine ovenschaal in met boter
Snij de courgette in plakjes en beleg hiermee de ovenschaal
Schep het tonijnmengsel hierin
Snij de mozzarella in plakjes en beleg de schotel hiermee
Plaats in de oven voor 15-20 minuten