Een gezonde maaltijd van kabeljauwhaasjes met tomaatjes, courgette en rode krieltjes uit de oven
Voorbereiding: 10 minmin
Bereiding: 40 minmin
Totaal: 50 minmin
Porties: 2personen
Dit heb je nodig
500grrode krieltjes
1rode ui
5elolijfolie
pepernaar smaak
zeezoutnaar smaak
3takjesrozemarijn
1courgette
2kabeljauwhaasjesvan 225 gram per stuk
2elgrove mosterd
1/2elhoning
1limoen
1strengtomaatjes
Zo maak je het
verwarm de oven voor op 200°C
was de krieltjes en snijd ze in kleine blokjes, snijd de rode ui in halve ringen
leg de krieltjes op een bakplaat en voeg de ui, de helft van de olijfolie, het peper en zout toe en ris de blaadjes van de takjes rozemarijn boven de aardappeltjes
doe de aardappeltjes 20 minuten in de oven
snijd intussen de courgette in plakken met een kaasschaaf
haal de kabeljauwhaasjes uit de koelkast en meng de mosterd en honing in een schaaltje
snijd 4 plankjes van de limoen
haal de krieltjes uit de oven, schep ze om en schuif ze naar een kant op de bakplaat
leg de streng tomaatjes en de plakjes courgette ernaast en giet er een beetje olijfolie overheen
leg ook de kabeljauwhaasjes erbij, bestrijk ze met het mosterd-honingmengsel en leg de plakjes limoen erop
strooi nog wat peper en zeezout over de groenten en vis en gaar alles nog 20 minuten in de oven