Kip met mango en cashewnoten

Bereiding: 30 min
Totaal: 30 min
Porties: 2

Dit heb je nodig

  • 250 gr Kipfilet
  • 1 Mango
  • 150 gr cashewnoten ongezouten
  • 1/2 Ijsbergsla
  • 1 Bosui
  • 50 gr Kokosmelk
  • 1 tl Koriander gedroogd
  • 1 el munt vers
  • Peper naar smaak
  • Zout naar smaak
  • 1 klontje Roomboter

Zo maak je het

  • Snijd de kipfilet en de mango in blokjes
  • Snijd de bosui in ringen en de munt klein en meng in een schaaltje met de kokosmelk, koriander, wat peper en zout
  • Zet een wok op hoog vuur met een klontje boter en wok de kipfilet vijf minuten, totdat het bijna helemaal gaar is
  • Was en snijd intussen de sla in kleine stukjes
  • Roer het kokosmengsel door de kip en wok nog een paar minuten op middelhoog vuur
  • Roer de cashewnoten en mango door de kip en verwarm nog even mee
  • Voeg naar smaak nog wat peper toe
  • Verdeel de sla over de borden en schep daar de kip met mango en cashewnoten op