Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Lasagne van aubergine
Voorbereiding:
30
min
min
Bereiding:
10
min
min
Totaal:
40
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
2
Aubergines
250
gr
Gehakt
rund
200
ml
Pastasaus naturel
250
gr
jonge kaas
geraspt
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden
Verwijder de kroon van de aubergine en snijd hem vervolgens in plakken van een halve cm dik
Bestrijk ze met olijfolie, bak ze goudbruin in een koekenpan en leg ze op een bord
Bak het gehakt rul en voeg de pastasaus toe
Breng de pastasaus op smaak met peper en zout
Schep een dun laagje pastasaus in een ingevette ovenschaal
Beleg het vervolgens met een aantal plakken gebakken aubergine
Herhaal dit totdat de saus en de aubergine op is
Bestrooi het geheel met de geraspte kaas en plaats in de voorverwarmde oven voor 10 minuten