Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zalm met citroen quinoa
Bereiding:
20
min
min
Totaal:
20
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
250
gr
Zalm
ongeveer 125 gram per moot
1
kopje
Quinoa
2
el
Citroensap
1
el
Mosterd
2
el
Crème fraiche
1
el
Dille
gedroogd
Zo maak je het
Vul een kopje met quinoa en giet in een pan
Vul twee van deze kopjes met water en giet bij de quinoa
Breng aan de kook met peper en zout en laat het met de deksel op de pan ongeveer 15 minuten zachtjes pruttelen
Meng in een schaaltje de mosterd, citroensap en crème fraiche door elkaar
Bak de zalm om en om een paar minuten voordat de quinoa klaar is
Roer het mosterdmengsel door de quinoa en schep op een bord
Leg de gebakken zalm er op en strooi er wat dille topjes over