Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Salade met Hollandse garnaaltjes en doperwten
een frisse salade met een touch van de zee en een yoghurt-cocktail-dressing
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
2
min
min
Totaal:
12
min
min
Porties:
2
personen
Dit heb je nodig
100
gr
doperwten
diepvries
70
gr
wortel
julliene gesneden
3
takjes
peterselie
1
appel
10
kerstomaatjes
100
gr
Hollandse garnaaltjes
50
gr
veldsla
20
gr
alfalfa
of andere kiemgroente
Voor de dressing
1
el
limoensap
2
el
yoghurt
1
tl
bbq saus
1/4
tl
chili
Zo maak je het
kook de doperwten 2 minuten
snijd de appel in partjes en de tomaatjes doormidden
meng de ingrediënten voor de dressing in een schaaltje
doe alle ingrediënten voor de salade bij elkaar en druppel de dressing er overheen