Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Volkoren noodles met sugar snaps en limoen-gember saus
Voorbereiding:
5
min
min
Bereiding:
10
min
min
Porties:
4
personen
Dit heb je nodig
200
gr
volkoren noodles
1
rode paprika
200
gr
sugar snaps
2
bosui
75
gr
wortel
jullienne gesneden
80
gr
cashewnoten
ongezouten
5
gr
koriander
vers
2
el
sesamzaadjes
Limoen-gember dressing
1
limoen
het sap
20
ml
soja
30
ml
sesamolie
7
gr
gember
vers
1/2
el
honing
Zo maak je het
vul de waterkoker en breng het water aan de kook
snijd de rode paprika in reepjes, snijd de uiteinden van de sugar snaps en snijd de bosui in ringen, hak de cashewnoten grof
laat de noodles 4 minuten wellen in een schaal in het hete water
wok intussen de paprika, sugar snaps, wortel en cashewnoten 5 minuten op hoog vuur, totdat de groenten beetgaar zijn
meng de ingrediënten voor de limoen-gember saus in een schaaltje, giet de noodles af, leg ze in een schaal en schep de saus erdoor
voeg de gewokte groenten toe aan de noodles, schep om
hak de koriander grof en strooi samen met de sesamzaadjes over de volkoren noodles