Ontbijtburrito

Voorbereiding: 5 min
Bereiding: 5 min
Porties: 1 persoon

Dit heb je nodig

  • 2 takjes peterselie vers
  • 2 eieren grote
  • 1 snufje zout
  • 1/4 tl al-andalus kruidenmix
  • 1 klontje roomboter
  • 1/2 avocado
  • 4 cherrytomaatjes
  • 1 el zure room
  • 1 handje ijsbergsla gesneden

Zo maak je het

  • snijd de blaadjes van de peterselie fijn, meng met de eieren, al-andalus en een snufje zout
  • smelt de boter in een pan en bak de omelet in 5 minuten gaar en lichtbruin, gebruik een flexibele spatel om hem te keren
  • snijd intussen het vruchtvlees van de avocado in blokjes en snijd de tomaatjes doormidden
  • smeer de omelet in met de zure room en beleg met ijsbergsla, avocado en tomaatjes, vouw dicht