snijd de paprika en de courgette in blokjes, snipper de rode ui
doe de couscous in een schaal, voeg 275 ml gekookt water en een scheutje olijfolie toe, dek af en laat even staan
bak de rode ui, paprika en courgette in een hapjespan met een beetje olie, totdat ze beetgaar zijn
voeg de helft van de ras el hanout, een snufje zout, de kikkererwten en de tomatenblokjes toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen
snijd de bosui en de rode peper in ringen (verwijder de pitjes van de rode peper als je een minder pittig eindresultaat wilt)
maak de couscous los met een vork, voeg de rest van de ras el hanout toe en schep door elkaar
schep het groentemengsel in een ovenschaal, schep de couscous er bovenop
verdeel de gesneden bosui en de rode peper over de couscous en verkruimel vervolgens de feta er overheen, strooi eventueel nog een beetje extra ras el hanout over het gerecht
plaats de ovenschotel met couscous 20 minuten in de oven