Snijd 2cm van de onderkant van de asperges en schil ze goed.
Leg de asperges in een ovenschaal en besprenkel ze met 1 el olijfolie en kruid met een snufje zout en peper. Rooster de asperges voor 15-20 minuten in de oven, totdat ze zacht zijn.
Halveer de krielaardappeltje, snijd grotere exemplaren in stukjes. Breng een pan met water en de aardappeltjes aan de kook en kook ze in ongeveer 15-20 minuten gaar. Giet af en laat iets afkoelen.
Spoel intussen de bieten af en snijd ze in kleine blokjes. Meng in een kom met 1 el extra verdien olijfolie, 2 el balsamicocrème, 1 t honing en een beetje zeezout en grove peper naar smaak
Snijd de dille fijn.
Snijd de geroosterde asperges in stukjes van ongeveer 3 cm lang en doe ze met de krielaardappelen en de bieten in een kom. Schep alles voorzichtig om.
Verkruimel de feta over de salade en garneer met de verse dille. Drizzle er eventueel nog wat extra olijfolie en balsamicocrème overheen voor extra smaak.