Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Salade met geroosterde radijsjes, sinaasappelreepjes en tuinkers
Een frisse zomerse salade met geroosterde radijsjes
Voorbereiding:
5
min
min
Bereiding:
20
min
min
Totaal:
25
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
1
bos
radijs - 1 bos
1
sinaasappel
120
gr
edamame bonen
2
handjes
salademix
2
handjes
radijsloof
Voor de dressing
2
el
extra vergine olijfolie
1
el
citroensap
5
blaadjes
verse munt
fijn gesneden
3
takjes
verse dille
fijn gesneden
1
teen
knoflook
1
mespuntje
peper
1/4
tl
zeezout
Zo maak je het
rooster de radijsjes volgens
dit recept
spoel de edamame bonen af en laat ze uitlekken
snijd het loof van de radijsjes grof en spoel af
snijd de schil van de sinaasappel en snijd het vruchtvlees in reepjes
Haal de knoflook door een knoflookpers en meng met de rest van de ingredienten voor de dressing in een schaaltje
doe alle ingredienten voor de salade in een schaal en giet de dressing eroverheen
(aangegeven bereidingstijd is inclusief het roosteren van de radijsjes)