Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zoete aardappelpuree met crème fraîche, citroen en verse dille
Deze fris-zoete aardappelpuree combineert erg goed met vis
Voorbereiding:
5
min
min
Bereiding:
10
min
min
Totaal:
15
min
min
Porties:
2
-3
Dit heb je nodig
750
gr
zoete aardappel
4
el
crème fraîche
1
el
citroensap
9
takjes
verse dille
zeezout
naar smaak
Zo maak je het
Schil de zoete aardappel en snijd het vruchtvlees in blokjes
Spoel de zoete aardappelblokjes af en kook ze in 7 - 10 minuten gaar
Snijd de dille intussen fijn
Giet de aardappel af en stamp tot puree
Voeg de crème fraîche, citroensap, bijna alle dille en zeezout naar smaak toe en schep door elkaar
Serveer de zoete aardappelpuree met de rest van de verse dille