Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde paprika met gehakt
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
30
min
min
Totaal:
40
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
4
gekleurde paprika's
250
gr
gehakt
1
witte ui
200
gr
rode kidneybonen
2
el
mascarpone
2
tl
vadouvan kruiden
je kunt ook 1 tl kaneel en 1tl komijnzaad gebruiken
zeezout - naar smaak
naar smaak
25
gr
geraspte kaas
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200°.
Snijd het kapje van de paprika's en verwijder de zaadlijsten en pitjes.
Snipper de ui.
Bak de ui en het gehakt enkele minuten.
Spoel intussen de kidneybonen af.
Zet het vuur uit en roer de rode kidneybonen, de mascarpone, de kruiden en een beetje zeezout door het gehakt.
Schep dit vervolgens in de paprika's en strooi er een beetje geraspte kaas overheen.
Leg de kapjes erbij in de ovenschaal en verwarm de paprika's met gehakt 30 minuten in de oven.