Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zalmquiche met tuinbonen
Een supervoedzame koolhydraatbeperkte quiche met verse zalm en dille
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
30
min
min
Totaal:
40
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
4
tomaat
1
ui
500
gr
zalmmoot
340
gr
tuinbonen
5
eieren
200
gr
crème fraîche
1
tl
grove mosterd
peper en zout
naar smaak
70
gr
zachte geitenkaas
2
takjes
verse dille
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de tomaten in plakken en de ui in halve ringen.
Verwijder de huid van de zalmmoten en snijd het visvlees in blokjes.
Laat de tuinbonen uitlekken.
Kluts de eieren met de crème fraîche en de mosterd en voeg peper en zout naar smaak toe.
Doe de plakjes tomaat, de blokjes zalm, de halve uiringen en de tuinbonen in een flexibele taartvorm.
Giet het eimengsel eroverheen en brokkel vervolgens de geitenkaas over de quiche.
Snijd de dille grof en verdeel dit eroverheen.
Bak de quiche in 30 minuten gaar in de oven.