Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print Pittig-zoete aardappelpuree met kruidnagel en kaneel
Een pittig zoete aardappelpuree met rode peper, kruidnagel en kaneel
Voorbereiding:
5
min
min
Bereiding:
10
min
min
Totaal:
15
min
min
Porties:
3
Dit heb je nodig
750
gr
zoete aardappel
1/2
rode peper
1
el
olijfolie
extra vergine
1
snufje
kruidnagel
1/4
tl
kaneel
zeezout
naar smaak
Zo maak je het
Schil de zoete aardappel en snijd het vruchtvlees in blokjes
Spoel de zoete aardappelblokjes af en kook ze in 7 - 10 minuten gaar
Snijd intussen de rode peper fijn
Giet de aardappel af en stamp tot puree
Voeg de olijfolie, peper, kruidnagel, kaneel en zeezout naar smaak toe en schep door elkaar